Като започнем от сериала Bridgerton и завършим с филмовата поредица Fifty Shades of

...
Като започнем от сериала Bridgerton и завършим с филмовата поредица Fifty Shades of
Коментари Харесай

Секс, смях и срам: 10 звезди говорят какво е да снимаш еротични сцени

Като стартираме от сериала Bridgerton и приключим с филмовата поредица Fifty Shades of Grey, между всички секс подиуми има нещо общо - участниците във всяка една от тях са дали всичко от себе си, с цел да наподобяват безапелационно.
 5 еротични кино лентата, които да гледаш вместо  5 еротични кино лентата, които да гледаш вместо  5 еротични кино лентата, които да гледаш вместо  5 еротични кино лентата, които да гледаш вместо
И в множеството случаи несъмнено им се получава - неслучайно таблоидите неведнъж разгласяват горещи злословия за съвсем всяка нова екранна двойка. 

▶ 

Е, в случай че се влушаме не в дейностите, а в думите на холивудските артисти, ще се убедим, че снимането на съкровен кино миг е всичко друго, само че не и секси.

Понякога даже може да се окаже спорен миг. Миналата година да вземем за пример Шарън Стоун направи шокиращо самопризнание за това какво ѝ е коствала най-известната ѝ еротична сцена в персонален проект. 

▶ 

Преди няколко години пък  красивата Марион Котияр има много гореща сцена с Брад в техния общ кино план " Съюзени ".  В свое изявление тя разкрива какво е възприятието да снимаш такава сцена с един от най-желаните мъже в света.

" Много е необичайно и неловко. От началото си имахме прецизен проект и хореография, знаехме какво тъкмо би трябвало да създадем във всеки идващ миг и по този начин като че ли беше по-лесно да освободим съзнанията си. Поне не трябваше непрекъснато да мислим какво придвижване да създадем. Защото от време на време се чудиш 'да седна ли върху него', 'къде да го докосна', ние знаехме всичко, само че въпреки всичко е малко необичайно. "

Представяме ви няколко звездни самопризнания по тематиката, които може би ще ви накарат да се изчервите:
 Признанията на звездите: сексът, срамът и светлината на прожекторите  Признанията на звездите: сексът, срамът и светлината на прожекторите  Признанията на звездите: сексът, срамът и светлината на прожекторите  Признанията на звездите: сексът, срамът и светлината на прожекторите
А какви странни предмети са употребявани като атрибут в секс подиуми в киното, разберете от видеото от " На кафе " горе.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР